MIR-coaching

Logo MIR

Wat is de MIR-Methode®?
De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009.
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van uw lichaam weer wordt geactiveerd.

Hoe werkt de MIR-Methode?
Hoe u de MIR-Methode zelf kunt doen kunt u zien in de uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat u verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Op de website van de MIR-Methode kunt u zich aanmelden voor gratis tipmailtjes ter ondersteuning. U ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.
Wilt u meer begeleiding tijdens het doen van de MIR-Methode of hebt u vragen? Dan kunt u die via de site een MIR-Methode begeleider bij u in de buurt opzoeken. http://www.mirmethode.nl/begeleiding/

Moet je erin geloven?
Mireille: “Het is niet nodig dat u in de MIR methode gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre u merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kunt u pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor u gedaan heeft.”
Uitgebreide informatie en resultaten met de MIR-Methode zijn te vinden op de website van de MIR-Methode: www.mirmethode.nl

Wilt u meer informatie over deze methode of wilt u een afspraak maken met Paula? Bel dan met 075-6179693. Of ga naar de contactpagina.